Taller de confitures i menjador solidari a l’Hort Comunitari de Carolines

Durant generacions, el saber popular ha mantingut técniques de conservació dels aliments que han permés a la humanitat gaudir del sabor i el valor nodritiu dels aliments de temporada durant els mesos posteriors a la data de recolecció.

Moltes d’aquestes técniques s’han centrat en la elaboració de diferents productes alimenticis, de sabor i textura peculiars, que han enriquit la nostra dieta diària fins avui en dia. Aquest és el cas de les confitures de fruites i vegetals, un producte que totes coneixem, però que moltes de nosaltres no sabem elaborar.

Desde l’Hort Comunitari de Carolines, vos convidem el diumenge 21 de febrer a participar i gaudir de la elaboració de confitures a partir de les fruites i vegetals de temporada, i així continuar amb la transmissió d’aquest saber tradicional que actualment es véu rel·legat a la industria agroalimentària. No oblideu portar pots de vidre per emportar-vos la vostra confitura.

Menjador solidari amb ‘La Casa del Aire’ a les 14h00
Després del taller de confitures i mermelades hi haurà un menjador vegà en solidaritat de les veïnes de ‘La Casa del Aire’ a Granada. Els diners recaudats del dinar aniran destinats integrament a sufragar les despeses judicials que comportarà aquest procés de desallotjament al que han estat sotmeses.

Tot tindrà lloc a l’Hort Comunitari de Carolines, carrer Julio Antonio cantonada amb Jacinto Maltés en el barri de Carolines.

+ info | solidarioscasadelaire.blogspot.com

Vía | escletxa.org


> Comparte este artículo en:

http://es.wikipedia.org/wiki/Global_Peace_Index