La Bici Crítica Elx fa 5 anys / La Bici Crítica cumple 5 años

5aniversBC[En castellano más abajo]

ÈXIT DEL 5é ANIVERSARI DE LA BICI CRÍTICA ELX

Hui dissabte 25 de gener al voltant de 60 ciclistes urbans, alguns d’ells Incorporats durant el recorregut, han celebrat el 5é Aniversari de la Bici Crítica Elx en un to festiu però reivindicatiu. Aquest recorregut improvisat i obert a tothom ix l’últim dissabte de cada mes a les 12:00 del migdia des de la Plaça de l’Algeps (les Ximeneres) per a reivindicar l’ús de la bicicleta a la ciutat i per a demostrar que els desplaçaments amb bicicleta també formen part del trànsit.

Partint de les Ximeneres i brindant amb sidra per cortesia de la Pastisseria Cantó al Pla, l’itinerari ha continuat per Reina Victòria i el Pont Nou, on s’ha trobat amb un embús de cotxes provocat per una xicoteta processó inesperada. El recorregut ha finalitzat a les 13:30 al Mercat Central, on els participants han gaudit d’un aperitiu a preus populars gràcies a la col·laboració de diferents placers i del bar del Mercat Central.

La Bici Crítica Elx continuarà rodant l’últim dissabte de cada mes fins al març inclòs. A l’abril, amb la primavera, el bon temps i els dies més llargs, tornarà a desplaçar-se a l’últim divendres de cada mes a les 20:00, també des de les Ximeneres.

El moviment Bici Crítica Elx vol agrair la participació de la ciutadania i la implicació dels diferents comerços en el foment de la bicicleta com a mitjà de transport. La pròxima cita mensual serà el dissabte 22 de febrer a les 12:00, i per la seua proximitat amb el Carnaval, queda oberta la possibilitat de celebrar una Bici Crítica Carnavalesca.

——————————–
ÉXITO DEL 5.º ANIVERSARIO DE LA BICI CRÍTICA ELX

Hoy sábado 25 de enero alrededor de 60 ciclistas urbanos, algunos de ellos incorporados durante el recorrido, celebraron el 5.º aniversario de la Bici Crítica Elx en un tono festivo pero reivindicativo. Este recorrido improvisado y abierto a todo el mundo sale el último sábado de cada mes a las 12:00 del mediodía desde la Plaça de l’Algeps (las Chimeneas) para reivindicar el uso de la bicicleta en la ciudad y para demostrar que los desplazamientos en bicicleta también forman parte del tráfico.

Partiendo de las Chimeneas y brindando con sidra por cortesía de la Pastelería Cantó en el Pla, el itinerario continuó por Reina Victoria y el Puente de Canalejas, donde se encontró con un atasco de coches provocado por una pequeña procesión inesperada. El recorrido finalizó a las 13:30 en el Mercado Central, donde los participantes disfrutaron de un aperitivo a precios populares gracias a la colaboración de diferentes placeros y del bar del Mercado Central.

La Bici Crítica Elx continuará rodando el último sábado de cada mes hasta marzo incluido. En abril, con la primavera, el buen tiempo y los días más largos, volverá a desplazarse al último viernes de cada mes a las 20:00, también desde las Chimeneas.

El movimiento Bici Crítica Elx quiere agradecer la participación de la ciudadanía y la implicación de los diferentes comercios en el fomento de la bicicleta como medio de transporte. La próxima cita mensual será el sábado 22 de febrero a las 12:00, y por su proximidad con el Carnaval, queda abierta la posibilidad de celebrar una Bici Crítica Carnavalesca.