Ja està en marxa la 11ª Setmana Jove d’Elx

> ‘Etiqueta’t jove’ és el lema utilitzat per a aquesta edició que celebrarà el Primer Campionat de Break de la ciutat.

El Consell de la Joventut d’Elx ha presentat la 11ª Setmana Jove d’Elx, que arrenca amb importants novetats. Aquesta nova edició, que organitza el Consell de la Joventut d’Elx conjuntament amb la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Elx, es desenvoluparà del 30 d’abril al 20 de maig.

Una d’aquestes novetats és l’augment del nombre d’activitats, així com la durada del projecte. Encara que la setmana amb més activitat es concentra del 3 al 8 de maig, en aquesta edició s’ha preparat una sèrie d’activitats paral·leles que arriben fins el dijous 20 de maig.

Aquest any l’art urbà serà el protagonista de la Setmana Jove. La realització del Primer Campionat de Break ‘Battle Jove’ de la ciutat intentarà apropar l’art del breakdance als més joves. Aquesta activitat, que es desenvoluparà el dissabte 8 de maig, es completarà amb exhibicions de DJ’s, demostració de graffitis, campionat de Fingerboard, i un concert de rap a càrrec de Sulphur4inavders i Xaló.

Activitats esportives, concurs de paelles, rodes de capoeira, soft-combat, masterclass de Body Combat, conferència sobre xarxes socials i identitat digital, i la participació en la XI Marató de Teatre Amateur, formen la resta de l’oferta que el CJElx ha preparat per a aquesta Setmana Jove.

A més, el Consell de la Joventut ha realitzat a l’aula cultural de la CAM el primer debat sobre polítiques de joventut. Una proposta per conèixer les decisions que en matèria de joventut s’estan prenent des de les diferents administracions.

La 11 ª Setmana Jove d’Elx estarà patrocinada per la Universitat Miguel Hernández, l’Institut Municipal de Cultura, la Fundació Juan Perán Pikolinos, i O2 Centre Wellness. En aquesta iniciativa es tractaran temes tan importants com l’associacionisme i la participació, posant l’accent en el suport a les més de 55 entitats membre del CJElx, així com a la potenciació del teixit associatiu entre els i les joves d’Elx.

Via | cjelx.es


> Comparteix aquest article en:

http://es.wikipedia.org/wiki/Global_Peace_Index