10é Aniversari Bici Crítica Elx

10é Aniversari Bici Crítica Elx
 
Ja estem aquí per a celebrar que fa 10 anys que començàrem a moure la Bici Crítica Elx. Des de fa un parell d’anys ja no eixim cada mes en grup, però sí que ho fem cada dia individualment o entre amics/amigues. Toca celebrar-ho! Reivindiquem la nostra presència en els carrers d’Elx i recordem que també SOM TRÀNSIT!
 
Ens veiem l’últim dissabte de este mes (30 de MARÇ) a les 12.00 a les Ximeneres (pl. de l’Algeps). L’Associació Veïnal Raval d’Elx ens convidarà a coca típica d’Elx al final de la marxa i farem el tir d’eixida al mes de la bici amb els amics i amigues de 30 dias en bici Elx!
 
____________________________
10.º Aniversario Bici Crítica Elx
 
Ya estamos aquí para celebrar que hace 10 años que empezamos a mover la Bici Crítica Elx. Desde hace un par de años ya no salimos cada mes en grupo, pero sí que lo hacemos cada día individualmente o entre amigos/amigas. ¡Toca celebrarlo! ¡Vamos a reivindicar nuestra presencia en las calles de Elx y recordar que también SOMOS TRÁFICO!
 
Nos vemos el último sábado de este mes (30 de MARZO) a las 12:00 en las Chimeneas (pl. de l’Algeps). La Associació Veïnal Raval de Elx nos invitará a coca típica de Elx al final de la marcha y daremos el pistoletazo de salida al mes de la bici con los amigos y amigas de 30 dias en bici Elx!